За насМисияУслуги и дестинацииПлезни връзкиАвтопаркКариериContact
Български English Deutch

  Фирма “Акаунтънт” е създадена през 1991 г. с основен предмет на дейност финансови и транспортни услуги. През 1992 г. станахме съучредител на Националното сдружение на българските спедитори, а от 1994г. сме член на АЕБТРИ /Асоциация на българските предприятия за международни превози и пътищата - член на I RU Международен съюз за автомобилен транспорт, със седалище Женева/. През 2001г. заедно с други осем транспортни фирми станахме инициатор и съучредител на Националното сдружение на българските превозвачи www.nabc-bg.org . Регистрирани сме в Българската Търговско-промишлена палата през1992 година.

 

   
Стратегията на фирмата във взаимоотношенията ни с нашите клиентите от нейното създаване до днес се гради на директния контакт и комплексното транспортно обслужване. Изпълнението на всяка заявка се контролира, на всеки етап. Прилагането на съвремени информационни технологии гарантира оптималната комуникация и постоянна връзка с шофьорите, като обезпечава постоянна информация за движението на автомобилите.Благодарение обслужването, което предлагаме в своето 14-годишно съществуване и постоянното ниво на качество, ние успяваме да се наложим на българския и международен транспортен пазар. Наши дългогодишни клиенти са както известни европейски и световни индустриални и химически компании, така и фирми от балканския регион и разбира се - България.

 

    Законодателството на Европейския съюз за развитие на международния транспорт и параметрите по преговорите за присъединяване на България към Съюза, които успешно приключиха, ясно очертават тенденциите за развитие на транспортните фирми. Те трябва да са оборудвани с екологични и високо технологични автокомпозиции, за да имат достъп до европейския пазар и да бъдат конкурентноспособни. Във връзка с това, стратегията на фирмата, както и нейната традиция, е постоянното обновяване на автопарка, и използване на автомобили, отговарящи на съвременните екологични, технологични и нормативни изисквания.

 

Нашите амбиции

 • Да превозваме повече . „Повече” да означава „по-добре”
 • Да доставяме повече значи винаги да надминаваме очакванията, да предлагаме повече от стандартно изпълнение и да променяме стереотипите в бранша
 • Да доставяме повече включва конкурентоспособност, напредничаво мислене, отговорност, грижа и амбиция
 • Да превозваме повече и по-отговорно, бързо и качествено ни отличава от общия пазар
 • Да надминем очакванията на нашите клиенти при транспортирането на техните товари;
 • Да допринасяме за развитието на нашите клиенти като им осигуряваме най-надежните и ефикасни решения в транспорта

Нашите стандарти

 • Да удовлетворим „търсенето” на клиентите
 • Да подобряваме всичко, което правим
 • Да сме отдадени на нашата работа
 • Да действаме като екип
 • Да прилагаме кооперативен стил на ръководене с възможно най-голяма лична отговорност

Политика за сигурност на личните данни на ЕТ Акаунтънт – Галина Лилова"