За насМисияУслуги и дестинацииПлезни връзкиАвтопаркКариериContact
Български English Deutch

 

Main office

Bulgaria

Sofia

Str.Hristo Belchev No 19

tel. ++ 359 2 980 78 55, 987 91 68

fax. ++ 359 2 988 34 35

e-mail: accountant@techno-link.com